Omgevingsmanagement voor uw project?

Groot Onderhoud N – Wegen Utrecht

In opdracht van de provincie Utrecht voert aannemersbedrijf Versluys Groep de komende vier jaar groot asfaltonderhoud uit aan meerdere N-wegen in het oosten van de provincie. Het betreft regulier asfaltonderhoud om de weg in een goede en veilige conditie te houden. Inmiddels zijn de eerste twee onderhoudsprojecten uitgevoerd en opgeleverd en is het derde project in de afrondende fase.

De Omgevingsverbinder is gedurende deze periode verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement. Onze activiteiten en diensten bestaan onder andere uit:

  • Het schrijven van een omgevingsscan. Hierin wordt de huidige situatie geanalyseerd en wordt er een inschatting gemaakt van de impact van de werkzaamheden op de omgeving.
  • Het opstellen van een BLVC-plan.
  • Het verzorgen van de communicatie met nutsbedrijven, OV-diensten en alarmdiensten.
  • Het verzorgen van de communicatie met de omgeving door middel van bewonersbrieven en korte nieuwsberichten op de BouwApp.
  • Klachtenafhandeling van betrokkenen.

Veiligheid en overlast
Wij denken mee met de provincie Utrecht over het garanderen van de veiligheid voor de omgeving en werknemers. Zodoende ontwikkelen wij een begeleidende app voor werknemers waarin alle geldende veiligheidsvoorschriften zijn te vinden. Via deze app informeren wij werknemers ook over hoe geluidsoverlast tot een minimum beperkt kan worden tijdens de werkzaamheden.

Wat stakeholders zeggen over dit project?

Even terug kijken op het groot onderhoud van de N199.
Als bewoner naast die weg, kan ik alleen maar zeggen, de weg ligt er weer prachtig bij !

En overlast? Vrijwel niets. Er is keurig gewerkt. Een uitvoerder kwam nog vragen of we veel last hadden gehad.
En ook de uitgebreide schriftelijke informatie (het grijs – gele papier met kaartje op de achterkant) zag er niet alleen erg verzorgd uit, maar ook de geboden info was een verademing. Vooraf weten wat er gaat gebeuren is erg prettig.

Kortom:  een compliment voor de aanpak en uitvoering !

Met vriendelijke groet

Een bewoner langs de N199.

Project Details

PROJECTEN

N199 Amersfoort
N266 Maarsbergen/Leersum
N229 Werkhoven/Cothen

PERIODE

Augustus 2020 – Augustus 2024

KLANT

Versluysgroep

PLAATS

Rotterdam

PROJECT OPDRACHTGEVER

Provincie Utrecht

Omgevingsmanagement Provincie Utrecht