Wij zijn altijd op zoek naar communicatietalent! Interesse?

Projectassistent Omgevingsmanager Bouw- en Infra (16-24 uur) – Tijdelijk vervuld
Ben jij op zoek naar een baan naast je studie of een leuke startersfunctie? En heb je talent voor communicatie en organiseren? Dan verwelkomen we jou graag in ons gezellige team! Wij zijn een jong en enthousiast bureau voor omgevingsmanagement in de bouw – en infrasector. Dat houdt in dat wij de communicatie verzorgen rond ingrijpende bouwprojecten. Dat doen wij voor mooie opdrachtgevers zoals Gemeente Rotterdam, Heijmans en Provincie Utrecht.

Wat ga je doen?
Jij bent de steun en toeverlaat voor onze omgevingsmanagers door ze te helpen met hun dagelijkse taken. Denk bijvoorbeeld aan bewoners te woord staan, het beheren van social media berichten, het organiseren van events en uitjes.

Wat moet je kunnen?
Ervaring is niet nodig, belangrijker is dat je gestructureerd werkt, goed kan organiseren, communicatief en behulpzaam bent. Dan leren wij jou de kneepjes van ons mooie vak!

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris
  • Een OneFit sportabonnement (ook samen sporten als je dat leuk vindt)
  • Werkdagen en tijden in overleg
  • Een gezellig team met borrels en uitjes

Enthousiast geworden?
Wij houden niet van lange motivatiebrieven of CV’s. Stuur ons een berichtje samen met je LinkedIn-profiel naar Rick van der Vliet via rick@deomgevingsverbinder.nl of WhatsApp 06-40161700. Heb je nog vragen? Bel Rick gerust!