Wij zijn altijd op zoek naar communicatietalent! Interesse?

Omgevingsmanager Bouw- en Infra (40 uur)
Wij zijn op zoek naar een energieke omgevingsmanager die ons team komt versterken. Iemand die wel oren heeft naar een nieuw avontuur in de dynamische wereld van de bouw- en infrasector. Ervaring als omgevingsmanager is niet nodig, wij vinden jouw competenties veel belangrijker. En niet te vergeten: affiniteit met de bouw- en infrasector!  

De Omgevingsverbinder
De Omgevingsverbinder bestaat uit een groep jonge en enthousiaste omgevingsmanagers in de bouw – en infrasector. Wij zijn voornamelijk actief in de Randstad en werken voor allerlei gerenommeerde opdrachtgevers, zoals de gemeente Rotterdam, Heijmans, Mourik en de Versluys Groep.  

Bij ons geen formele en ingewikkelde bedrijfsstructuur, maar korte lijntjes met elkaar. In jouw rol als omgevingsmanager krijg je bovendien veel vrijheid bij het indelen van je tijd, al vinden we het natuurlijk wel leuk om elkaar af en toe te zien op ons kantoor, tijdens een borrel of met sporten (je krijgt een Onefit-bedrijfsabonnement van ons). 

Wat doe je als omgevingsmanager?
Als omgevingsmanager ben jij de onmisbare schakel tussen onze opdrachtgevers (aannemers en gemeenten) en de directe omgeving van een project, zoals bewoners en ondernemers. Jouw doel is om het project voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je zorgt dat de omwonenden en ondernemers op tijd en op een volledige manier van informatie worden voorzien. Zo komt niemand voor onaangename verrassingen te staan. Ook pak je meldingen snel op en zorg je met creatieve initiatieven voor extra draagvlak en verbinding met de buurt.

Het liefst zoeken wij iemand die leergierig is en op termijn kan doorgroeien naar een senior positie. Iemand die – na de kneepjes van het vak te hebben geleerd – ook andere belangrijke verantwoordelijkheden krijgt. Denk aan het trainen van onze toekomstige omgevingsmanagers, het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe klanten en het verder uitbreiden van onze diensten. Kortom: iemand die zijn of haar handen niet omdraait voor een nieuwe uitdaging en samen met ons De Omgevingsverbinder naar een nog hoger niveau tilt! 

Wat zoeken wij in jou? 

  • Je werkt gestructureerd 
  • Je kan goed organiseren 
  • Je bent communicatief sterk 
  • Je staat sterk in je schoenen 
  • Je vindt het leuk om collega’s te coachen 

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris
  • Een uitdagende en variërende functie in een jonge omgeving met de nodige dosis plezier
  • Werken volgens je eigen agenda
  • Interne en externe trainingen met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Enthousiast?
Leuk! Wij doen niet aan lange motivatiebrieven of CV’s. Stuur ons een berichtje samen met je LinkedIn profiel. Een kort filmpje waarin jij jezelf kort voorstelt is een pre. Je kan alles sturen naar Rick van der Vliet via rick@deomgevingsverbinder.nl of WhatsApp 06-40161700. Vragen? Je kan Rick ook altijd bellen.