Wij zijn altijd op zoek naar communicatietalent! Interesse?

Laat het ons weten

Omgevingsmanager – Randstad

Hi Hi! Ben jij een communicatietalent? Ben je het zat om alleen maar achter de computer te zitten of gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Of werk je als ZZP-er en kan je wat extra uren gebruiken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.  

Ik ben Rieke en 5 jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik als vrouw zou werken in de bouw. Nu 5 jaar later zou ik nooit meer iets anders willen. Met ons bedrijf De Omgevingsverbinder verzorgen wij het omgevingsmanagement voor bouw- en infraprojecten in de Randstad. Wij groeien hard en kunnen wel versterking gebruiken. Bekijk onderaan deze vacature onze bedrijfsanimatie.

Moet je dan ervaring hebben als omgevingsmanager? Welnee, wij leiden je helemaal op! Wij zijn een beetje een vreemde eend in de bijt. Wij zoeken juist niet naar technische mensen, maar naar ondernemende communicatietalenten waarmee wij de traditionele bouwwereld opschudden. Daarvoor heb je deze kwaliteiten nodig:   

  • Empathisch – je kan goed omgaan met mensen uit alle lagen van de bevolking 
  • Communicatief sterk – spreken en schrijven is voor jou een peulenschil  
  • Gestructureerd – je hebt overzicht over de verschillende projecten en alle afspraken 
  • Affiniteit met new media – social media is je tweede huis en vloggen doe je met plezier  
  • Ondernemend – linksom of rechtsom: you get things done 

Opleiding? Maakt ons weinig uit. Wij geloven meer in competenties en een gedreven persoonlijkheid dan in een papiertje. Wij houden niet van formele en afstandelijke communicatie en zoeken daarom altijd naar nieuwe manieren om de projectomgeving te informeren en te verbinden. Soms van achter de computer, maar meestal tussen de mensen. Als je bij ons werkt dan ga je regelmatig op pad om naar mensen te luisteren of verbindende activiteiten te organiseren. Plezier staat bij ons voorop, want niets is zo verbindend als een glimlach.    

Onze voorkeur gaat uit naar een ZZP-er, maar ook loondienst is mogelijk. Interesse? Stuur een email naar info@deomgevingsverbinder.nl, of bel naar 0640161700 of stuur een bericht via het contactformulier