Omgevingsmanagement voor uw project?

Feyenoord City

Projectbeschrijving
Feyenoord City is een grootschalige gebiedsontwikkeling op Rotterdam-Zuid. Het is een gebied van maar liefst 600.000 vierkante meter. Feyenoord City bestaat uit acht ontwikkelgebieden die samen een groen, gezond en toekomstbestendig stadsdeel gaan vormen. Een gebied waarin sport, ondernemen en vrije tijd samenkomen. 

Uitdaging
De gebiedsontwikkeling ligt om meerdere redenen gevoelig in Rotterdam. Niet alleen omdat het een grootschalige verandering is van de leefomgeving van veel mensen, maar ook vanwege de sentimenten rond het voetbalstadion. Aan de verschillende projecten binnen het gebied werken meerdere aannemers. Om een wildgroei aan communicatiekanalen te voorkomen is er gekozen voor een centrale communicatieaanpak. En daar dragen wij een steentje aan bij. 

Aanpak
Wij zijn gevraagd om de Feyenoord City BouwApp in te richten en te beheren. Deze taak voert omgevingsmanager Loes met verve uit. Via de app informeert ze stakeholders over de voortgang en kunnen ze contact opnemen. De vragen die binnenkomen pakt Loes op en ze zorgt ervoor dat deze bij de juiste partijen en mensen terechtkomen. Daardoor kan de omgeving rekenen op actuele informatie en een snel en handig kanaal om contact op te nemen.

Omgevingsmanagement Feyenoord City

Project Details

PERIODE

2020 – 2031

KLANT

Bijl PR

PLAATS

Rotterdam

PROJECT OPDRACHTGEVER

Gemeente Rotterdam