Interview met Lieven de Regt van Brasserie Heerlijk

Aan het Bergpolderplein in Hillegersberg bevindt zich brasserie Heerlijk, een gezellige horecagelegenheid van Lieven de Regt.

Wij interviewde Lieven over hoe hij de reconstructie aan de Kleiweg/Uitweg heeft ervaren.

Lieven hoe heb jij de reconstructie Kleiweg/Uitweg ervaren?

Vanaf het begin hebben wij er al rekening mee gehouden dat het een zeer langdurig traject zal gaan worden, maar uiteindelijk is het ons best wel meegevallen. Het heeft minder lang geduurd als dat wij in eerste instantie gedacht hadden, maar de overlast is uiteraard wel aanwezig geweest. Kortom kan ik het het beste omschrijven als kort maar hevig

Hoe heb jij het contact ervaren met de omgevingsmanager en EVS Infrabouw?

Zeer goed, vlotte reactie op de mail en ook telefonisch staan ze mij altijd te woord. Dus een zeer goede ervaring.

Wat is je ervaring met de updates op de Bouwapp?

Goed, duidelijk en helder. Af en toe wel wat veel informatie, maar beter te veel dan te weinig. Het waren echt duidelijke updates met goede foto’s.

Welke verbeterpunten zou je ons nog kunnen meegeven?

Die zijn er uiteraard. Nee ik maak maar een grapje, ik denk niet dat jullie heel veel beter kunnen doen in het vervolg. De reconstructie heeft geleid tot overlast en daar komen altijd wat dingen bij kijken. Maar al met al verliep alles vlekkeloos en heb ik mij betrokken gevoeld bij het project. 

Momenteel is Lieven zijn terras weer geopend en kan je genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Alle gerechten zijn gemaakt van eerlijke ingrediënten, zo wordt er gewerkt met biologische en lokale producten.

DeOmgevingsverbinder-RestaurantHeerlijk