Interview Buitenwerk Samen Sterk!

Onze aanpak van het omgevingsmanagement in samenwerking met EVS Infrabouw wordt uitgelicht in een leuke video gemaakt voor het initiatief  Buitengewoon Samen Sterk! In de video worden verschillende mensen uit het projectteam geïnterviewd over het project van onze klant EVS Infrabouw  Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan in Hillegersberg Rotterdam.

Onze omgevingsmanager Rieke van Wijngaarden komt aan het woord en legt onder andere uit wat voor omgevingsmanagement tools ze gebruikt heeft tijdens de werkzaamheden. Met het initiatief Buitengewoon Samen Sterk! zet onze klant EVS Infrabouw, in samenwerking met andere MKB bedrijven uit de GWW sector, zich in om zonder gedoe projecten te realiseren. Meer is te lezen op de site van Buitengewoon Samen Sterk!

Praktische participatie  
Soms zijn projecten compleet dichtgetimmerd, maar vaak zijn er ook nog kleine wijzigingen mogelijk. Betrek de omgeving bij de laatste puntjes op de i voor de plannen. Welk type boom moet er komen, welke toestellen komen er in de speeltuin? Je zal zien dat het draagvlak voor het project groter is als de omgeving meebeslist over de nieuwe situatie. 

Organiseer evenementen of activiteiten  
Kijk op de kalender welke feesten er op de agenda staan en bedenk daar activiteiten omheen. Misschien wil Sinterklaas wel even langskomen met een kleinigheidje voor de kinderen uit de buurt. Of verstop eieren met Pasen of organiseer een speurtocht in de schoolvakantie. Zo breng je niet alleen hinder en overlast, maar vooral ook een hoop gezelligheid in de buurt.