Bent u op zoek naar een omgevingsmanager voor uw project?

BLVC-plan en omgevingsscan

Een BLVC-plan of omgevingsscan nodig? Wij analyseren de omgeving en geven advies. Geen verrassingen wanneer u van start gaat.

Een nauwkeurig uitgewerkte communicatiestrategie is essentieel voor een goed verloop van een project. Omgevingsmanagement wordt daarom steeds vaker meegenomen in de beoordeling van BLVC-plan. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van communicatiestrategie√ęn en omgevings- en stakeholdersanalyses en helpen u daarom graag met het opstellen van het BLVC-plan voor uw beoogde project.

Omgevingsscan

Werkwijze

Onze omgevingsmanagers inspecteren de projectomgeving altijd ter plekke bij het schrijven van een BLVC-plan of omgevingsscan. Hier maken zij foto’s en analyseren welke stakeholders direct en indirect betrokken zijn en welke belangen zij hebben. Op basis van onze bevindingen, beschrijven wij de huidige situatie in een projectomgeving: wie de stakeholders zijn, welke vormen van verkeer er plaatsvinden, welke vormen van communicatie het meest geschikt zijn voor een specifieke stakeholders, hoe wij betrokkenen gaan informeren voorafgaand aan het project en gedurende het project en hoe vragen, meldingen en klachten worden afgehandeld.